Kulturhus organiseert feestelijke activiteiten in Week van de Ontmoeting

Foto:

In de week van de Ontmoeting worden landelijk activiteiten georganiseerd om eenzaamheid tegen te gaan. Het Kulturhus in Elspeet organiseert in deze week ook twee activiteiten.

Op 29 september organiseert het Kulturhus een spelletjesmiddag voor jong en oud samen met de kinderen van de BSO (Buitenschoolse Opvang). Spelletjes die worden gespeeld zijn onder andere sjoelen, schaken, dammen en rummikub. Met koffie/thee en wat lekkers. Dit lekkers wordt door de kinderen zelf gebakken. Iedereen is welkom van 15.30 uur tot 17.00 uur. Deelname is gratis.

Op zaterdag 1 oktober wordt er een gezamenlijke warme maaltijd georganiseerd. Vanaf 11.30 uur is iedereen welkom. Het eten is rond 12.00 uur en na een kopje koffie of thee is deze activiteit rond 13.30 uur afgelopen. Er is keuze uit een vegetarische maaltijd, een maaltijd met vis en een maaltijd met vlees. Deze keuze moet bij het opgeven doorgeven worden. Deelname kost vijf euro.

Opgeven kan voor 27 september via de website: dorpshuiselspeet.nl of via de mail info@dorpshuiselspeet.nl of telefonisch via 06 – 45 94 14 72.