Er zijn nog kaarten: The Lizzy Mobile Live in Houten

Foto:

[HOUTEN] The Lizzy Mobile brengt op 15 oktober in Theater Aan de Slinger een tribute aan het Thin Lizzy van de 70-er en vroeg 80-er jaren. Thin Lizzy op zijn best, met goede songs, stevige gitaren en een klassieke hardrock sound. 

De kern van deze Ierse hardrockband werd destijds gevormd door zanger en bassist Phil Lynott en drummer Brian Downey. Kenmerkend voor de groep was ook de opstelling waarin twee leadgitaristen centraal stonden met hun harmonieuze prachtige samenspel. The Lizzy Mobile neemt u mee naar de hoogtijdagen van deze legendarische band. ‘The boys are back in town’, ‘Whiskey in the jar’, ‘Emerald’ ‘Chinatown’ en ‘Dancing in the moonlight’ komen zeker voorbij tijdens het optreden, maar ook het leven, de carrière en de tragische dood van Phil Lynott, voorman en oprichter van Thin Lizzy zullen worden belicht en een rode draad vormen door de voorstelling. 

Deze Thin Lizzy tribute ‘The Lizzy Mobile’ in Aan de Slinger in Houten wordt georganiseerd door JvA producties. Kaarten à € 25 (incl. drankje in de pauze) zijn verkrijgbaar via www.aandeslinger.nl en via doorklikken vanaf www.jvaproducties.nl.