Repaircafe Vogelenzang weer open na vakantiestop

Foto:

[VOGELENZANG] Repaircafe Vogelenzang is weer open op zaterdag 24 september. Na deze lange zomerperiode staan de reparateurs weer te popelen om aan de slag te gaan. Dat er steeds meer interesse voor is, blijkt wel omdat er regelmatig werd gebeld naar de coördinator wanneer men weer kon langskomen voor een reparatie.

Wie spullen wil laten repareren kan van 10.00 tot 13.00 uur terecht in het dorpshuis in Vogelenzang, Henk Lensenlaan 2. Defecte spullen zoals huishoudelijke apparaten, speelgoed of voor kleine fiets- of kledingreparaties (geen ritssluitingen) maar ook voor bijouterieën zoals gebroken kettingen of defecte slotjes zijn welkom.

In principe is er weinig beperking aan wat zij proberen te repareren maar defecte TV toestellen of versterkers bijvoorbeeld zijn daar vrijwel niet te repareren. Als u twijfelt kunt u beter eerst contact opnemen. Het werk is in principe gratis maar er wordt een eerlijke vrijwillige bijdrage gevraagd, óók als na de nodige inspanning reparatie niet mogelijk blijkt. De kans van slagen is gemiddeld 65%.

Aanleveren wel vóór 12.30 uur, omdat 13.00 uur sluitingstijd is en dan wordt het lastig om reparaties nog voor elkaar te krijgen. In geval van vragen over een eventuele reparatie kan er een bericht gestuurd worden naar repaircafevogelenzang@yahoo.com of bel naar 0653561413.