Magische familievoorstelling: Hotel Hierwaardaar

Foto:

[HOUTEN] Het Utrechtse jeugdtheatergezelschap Het Filiaal theatermakers en De Dansers spelen vrijdagavond 30 september om 19.30 uur de voorstelling Hotel Hierwaardaar. In Hotel Hierwaardaar gebeuren wonderlijke dingen. Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. Een magische familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen, voor iedereen vanaf 8 tot 108 jaar!

Voorafgaand aan de voorstelling kun je meedoen met een dansworkshop. De workshop is gratis en vindt plaats vanaf 18.30 uur in Aan de Slinger. Onder begeleiding van een dansdocent maak je kennismaken met de voorstelling. Opgeven voor de workshop kan via (030-63 51 024) of door een mail te sturen naar info@aandeslinger.nl. Tickets met U-pas korting beschikbaar!

Verder in het programma: Fun & Games 23 sep, Anne Neuteboom 24 sep, van Houten&co: Eric Scherder 26 sep, Fabian Franciscus 1 okt, Släpstick 6 okt, NITS 7 okt, Pieter Verelst 8 okt.

NEDERLANDSE NATUURDOCUMENTAIRE GRUTTO! De grutto is de hoofdrolspeler in de nieuwste natuurdocumentaire: Grutto! De Reis van onze nationale vogel. Gemaakt door Rubens Smit (bekend van de films WAD en de Nieuwe Wildernis). De film volgt de grutto op zijn reis van Senegal via Portugal naar Nederland en Estland. Te zien op donderdag 29 en vrijdag 30 september om 19.45 uur in de Kleine Zaal. Op donderdag 29 september geeft regisseur Ruben Smit voorafgaand aan de filmvertoning een inleiding. Aan de hand van beeld vertelt Ruben Smit tijdens zijn inleiding over het maakproces van zijn documentaire. De inleiding start om 19.45 uur.

OOK TE ZIEN Woensdagochtend 21 september draait de Vroege Film Downton Abbey: A New Era. Op do 22, vr 23 en zo 25 sept draait de film Elvis op het programma, over de wereldberoemde zanger. De Italiaanse dramafilm Superoi over twee tegenpolen draait di 27 sep.

 Ga voor het complete film- en theateroverzicht en het bestellen van tickets naar www.aandeslinger.nl.

WIN GRATIS KAARTEN ‘t Groentje geeft tickets voor het hele gezin (max. 5 tickets) voor de voorstelling Hotel Hierwaardaar. Wil je hier graag naar toe, mail dan voor woensdag 28 september 9 uur onder vermelding van ‘Hierwaardaar’ naar houtensnieuws@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar.